In vertrouwen de cirkel rond

/In vertrouwen de cirkel rond
In vertrouwen de cirkel rond2019-05-15T11:05:06+02:00
Het leven is een mysterie waarin wij als mens verschijnen, het leven ervaren en weer verdwijnen.
Vertrouwen en veiligheid vraagt bij iedereen van tijd tot tijd een nieuw perspectief. Vooral wanneer er veranderingen zijn, gekozen of ongevraagd.
 
Wat vraagt het van je om in vertrouwen te komen of te blijven? Hoe verhoud jij je met wat zich in je leven aandient? Kun je de moed opbrengen om tegenstellingen te helen, om van angst naar vertrouwen te reizen? En te blijven staan in onzekere tijden? De cirkel is die oervorm, waar begin en eind verbonden zijn.
 
Met wie?

Anoushka van Ebbinge en Caroline Denijs bieden je een dag aan om je basis te voeden, je eigen kracht te versterken, kleur te bekennen en te verdiepen waar dat nodig is om juist dát te doen wat het leven van je vraagt.

 
Caroline is holistisch coach en werkt na een praktijk als natuurgericht massagetherapeut sinds een paar jaar met paarden met ‘de kracht van de kudde’. In systemisch werk met paarden ligt een magische kracht. Ze heeft met diep doorleefde ervaringen al vele mensen begeleid.
 
Anoushka is docent en trainer, bekend met het veld van de complementaire gezondheidszorg van geboorte tot dood als massage-therapeut – ook bij kanker – met een liefde voor natuurgeneeskunde.
 
Met uiteenlopende kwaliteiten bieden zij samen deze dag aan waarin je waarachtige ontdekkingen kunt doen, die je inzichten en ontspanning brengen. Omdat bewustwording de sleutel is tot heling.
Praktisch
Een ongewone workshopdag op 28 juni van 10.00 tot 16.30 uur.
We werken ín de cirkel en mét de cirkel met jouw vragen en maken gebruik van praktische, creatieve oefeningen en de krachtige feedback van paarden.
 
€ 147,- voor een losse dag, inclusief lunch, lekkers en materialen.
(bedragen zijn ex btw voor ondernemers)
 
Er is plek voor maximaal 8 deelnemers per dag.
NOG ZES PLAATSEN BESCHIKBAAR
 
Info en aanmeldingen:
caroline@tussenhemelenpaarden.nl
06-52058598

Locatie>>

 

Hoe neem jij je plek in?

Vraag het gratis e-book aan
%d bloggers liken dit: