Je ziel laten aanraken, in een goed geaard lichaam. Iets rond kunnen maken, waar het gaat niet om de ‘dingen’. Maar om de ruimte tussen de dingen. En wat daar mag bewegen.
Het leven is een mysterie waarin wij als mens verschijnen, het leven ervaren en weer verdwijnen.
Vertrouwen en veiligheid vraagt bij iedereen van tijd tot tijd een nieuw perspectief. Vooral wanneer er veranderingen zijn, gekozen of ongevraagd.
Herfst – onderscheiden

Tijd van oogst én afscheid. Hoe kun je optimaal gebeurtenissen en ervaringen een plek geven?
Een van de kwaliteiten die zo bij herfst hoort is ‘onderscheiden’. Je kunt licht laten schijnen op de relatie die je hebt met mensen en dingen. Voel je de verbinding (nog)? Hoe is daarbij de balans?
Het verhoud jij je met wat moet ‘verteren’? Kun je de moed opbrengen heldere keuzes te maken, om lichter en opgeruimder het donkere deel van het jaar in te gaan?

Met wie?

Anoushka van Ebbinge en Caroline Denijs bieden je een dag aan om je basis te voeden, je eigen kracht te versterken, kleur te bekennen en te verdiepen waar dat nodig is om juist dát te doen wat het leven van je vraagt.

 
Caroline is holistisch coach en werkt na een praktijk als natuurgericht massagetherapeut sinds een paar jaar met paarden met ‘de kracht van de kudde’. In systemisch werk met paarden ligt een magische kracht. Ze heeft met diep doorleefde ervaringen al vele mensen begeleid.
 
Anoushka is docent en trainer, bekend met het veld van de complementaire gezondheidszorg van geboorte tot dood als massage-therapeut – ook bij kanker – met een liefde voor natuurgeneeskunde.
 
Met uiteenlopende kwaliteiten bieden zij samen deze dag aan waarin je waarachtige ontdekkingen kunt doen, die je inzichten en ontspanning brengen. Omdat bewustwording de sleutel is tot heling.
Praktisch
Een ongewone workshopdag op 2 oktober van 10.00 tot 16.30 uur.
We werken ín de cirkel en mét de cirkel met jouw vragen en maken gebruik van praktische, creatieve oefeningen en de krachtige feedback van paarden.
 
€ 147,- voor een losse dag, inclusief lunch, lekkers en materialen.
(bedragen zijn ex btw voor ondernemers)
 
Er is plek voor maximaal 8 deelnemers per dag.
 
Info en aanmeldingen:
caroline@tussenhemelenpaarden.nl
06-52058598

Locatie>>