Detox en behandeling van klachten

‘Rife for Life’ is werken met lichtfrequenties: informatie uit het veld:

Het werk van Rife is altijd een mystiek gebied geweest, dat door vele wetenschappers verder uitgewerkt is. Dat leverde diverse grote en kleine apparaten op, waarbij met frequenties gewerkt kan worden onder verschillende namen als bioresonantie en frequentie-therapie. Zijn werk is dus gelukkig niet helemaal verloren gegaan.

 Rife-generatoren kunnen onafhankelijk worden ingezet, maar ook met aanvullende behandelingen of adviezen worden gecombineerd naar gelang de behoefte of de vraag. Voor sommige mensen is voedingsadvies van groot belang, anderen hebben meer behoefte en baat bij een vorm van lichaamswerk, coaching, of een combinatie van methodieken. Het mooie is dat er voor iedere, unieke mens een eigen traject te volgen is.

Gerichte frequenties bij je klacht en verschillende transmissiesOmdat er ruim 55.000 frequenties en programma’s zijn zoeken we naar wat het beste bij jou werkt en wat je nodig hebt.

Er zijn naast de vele frequenties ook verschillende transmissies mogelijk:
-

  • Remote (op afstand); de informatie gaat via DNA (een randje van je nagel) direct naar jou zelf, ongeacht de afstand;
  • Contact, een draad aan een plakker of band op de huid, of staven in de hand; het signaal wordt overgedragen via een kabeltje;
  • Cold laser’, specifiek en gericht bij acute en chronische aandoeningen;
  • Plasma een buis met hele hoge frequenties, die direct door het hele lichaam werkt (lokaal en zeer krachtig).

Het enorme voordeel van behandeling op afstand (remote) is dat je niet aan een apparaat vast hoeft te zitten en ook niet zelf hoeft te komen. In dat geval maakt de Rife-machine gebruik van frequenties in het Veld: dwz door kwantumverstrengeling. Dat kan een detox-behandeling zijn om mee te starten.

Het behandelen met de juiste frequenties kan wonderen verrichten. Er zijn inmiddels al veel goede ervaringen van mensen die de programma’s hebben ervaren. Ik wil daar graag aan bijdragen.

Veilig: geen invloed op menselijke cellen

Menselijke lichaamscellen reageren op een veel hogere frequentie dan die door een Rife-machine geproduceerd worden, en resoneren niet met de frequenties die door een Rife-machine worden geproduceerd. Ook andere organismen worden niet geschaad, omdat ze alle resoneren op verschillende frequenties.

 Veel onderzoekers die met Rife-machines hebben gewerkt, zijn gedurende vele jaren gedurende langere tijd blootgesteld geweest aan Rife-frequenties zonder daar zichtbare of nadelige gevolgen van ondervonden te hebben. Veel van de vroege onderzoekers uit Rife’s tijd leefden langer dan gemiddeld was voor hun generatie.

Veel mensen denken dat méér kracht beter is. Een grotere precisie is echter belangrijker. De pathogenen die het doelwit zijn, zijn microscopisch groot en vereisen niet veel kracht om uitgeschakeld te worden.

Ik werk met een Spooky2 XM een bedrijf dat (een van) de meest geavanceerde en veelzijdige Rife-machines ter wereld maakt en nog altijd in ontwikkeling is. De afgelopen 6 jaar is er gewerkt door een internationaal team van elektronica-ingenieurs, technisch ontwerpers, softwareontwikkelaars en Rife-therapeuten, die allen vast besloten waren om ziekte in de wereld te elimineren.

Over nuttige organismen en parasieten

In onze darmen leven kleine organismen, die voor het grootste gedeelte bestaan uit bacteriën. Daarnaast vind je er schimmels, gisten, virussen en andere eencellige wezens. Samen vormen ze het ‘microbioom’. Het grootste gedeelte van het microbioom is nodig voor een gezonde darmflora. Voornamelijk in je dikke darm voor een goed werkend spijsverteringsstelsel.

Elk levend wezen dat in of óp jou leeft en dat jouw energie of voedingsbronnen verbruikt, en jou in ruil daarvoor geen voordeel oplevert, is feite een parasiet. Zij vragen meer energie dan je aankunt of kunt opruimen. Het zal je misschien verbazen om te lezen dat alle parasieten zelf ook parasieten hebben, met uitzondering van sommige virussen. Virussen en spirocheten kunnen bacteriën parasiteren. Schimmels kunnen grotere schimmels, bacteriën en insecten parasiteren. Insecten kunnen veel verschillende soorten parasieten intern en op het oppervlak van hun lichaam herbergen.
Wanneer je grote aantallen parasieten zoals mijten doodt (‘groot’ in vergelijking met bacteriën), laat je al hun interne en externe parasieten in leven. Wanneer zij geen gastheer meer hebben, komen al die levende schimmels, bacteriën en virussen vervolgens in je bloedbaan terecht en dat heb je het probleem dat ze een nieuwe plek zoeken om te huisvesten. Niet bevorderlijk voor je immuunsysteem, dat al zo hard werkt om de overbelasting van toxines uit je lichaam werken.

De Gouden Regel bij het ‘Rifen’ dus: we werken van klein naar groot.


Balans herstellen begint met detoxen

Wat wij binnenkrijgen uit de lucht, de grond, ons water en onze voeding is helaas niet meer optimaal van kwaliteit. Ons lichaam heeft verschillende natuurlijke mechanismen om gifstoffen te verwijderen, maar we hebben helaas allemaal veel ongewenste afvalstoffen in ons lichaam opgebouwd gedurende vele jaren. Het verwijderen van ongewenste (afval)stoffen en schadelijke organismen kan de natuurlijke genezing van je lichaam ondersteunen en versterken.

De detox-frequenties zijn ontworpen om deze toxines in de bloedbaan vrij te geven voor verwijdering. De Rife-generator gebruikt precies die frequenties die de schadelijke organismen vernietigen zonder de gastheer schade toe te brengen.

In het detox programma zijn tienduizenden voorgeprogrammeerde frequenties die ingezet kunnen worden.
Het beste is om te beginnen met het een detox-progamma van 11 dagen:
 het Terrain-protocol helpt bij het ontgiften van leverbot, andere parasieten, zware metalen en meer. Het protocol is ontworpen om je lichaam te helpen alle ongewenste ‘afval’ te verwijderen. Dit is essentieel voor een snel en succesvol herstel!

Voor een algemeen idee van wat er in het Terrain-protocol is opgenomen:

  1. Het detoxen van kwik en andere zware metalen (metalen en chemicaliën)
  2. Het ontgiften van andere gifstoffen (systemisch, darm & bloed)
  3. Ondersteuning van organen en systemen (lever en nieren)

Het Morgellons-protocol is een uitgebreider programma voor het doden van pathogenen, waaronder Lyme.

Met een ‘schoon’ lichaam werk je vervolgens verder aan mogelijke andere klachten, klein en groot, intern of extern.

Bij ernstiger ziekten

Het gebruik van Rife-technologie voor de behandeling van ernstige ziekten, zoals kanker is niet eenvoudig. De behandeling van kanker gaat niet alleen om het doden van kankercellen. Er komt veel meer bij kijken dan dat. Kankercellen produceren veel giftige bijproducten terwijl ze zich razendsnel voortplanten. Hoewel onze gezonde cellen ook constant doodgaan en worden vervangen, zijn deze niet gevuld met gifstoffen. Bovendien gaan ze niet allemaal tegelijk dood, dus onze lichaamssystemen kunnen dit natuurlijke proces zonder problemen aan.

Wanneer een kankercel wordt gedood, zal deze waarschijnlijk scheuren, waarbij de giftige inhoud vrij zal komen. In het beste geval kan de integriteit van de celwand behouden worden totdat de natuur en de tijd het overnemen. Op dat moment laat het zijn giftige afval los. Dus, afhankelijk van de omvang van de kanker en de snelheid waarmee je het bestrijdt, zul je talloze dode kankercellen in je lichaam hebben, die allemaal gif in zich dragen of lekken.
Het effectief omgaan met kanker bestaat niet slechts uit de taak om kankercellen te doden. 
Het zijn eigenlijk vier taken, allemaal van vitaal belang: 
doden, ontgiften, ondersteunen en pijnbestrijding.

Biofeedback scanHet is mogelijk om een biofeedback scan te doen die precies de juiste frequenties opspoort van de ziekteverwekkers in je lichaam. (Niet op afstand.) Daarbij komen er aanwijzingen voor volgende specifieke frequentie-programma’s.

Wat voel je ervan?Een Rife-machine heeft in principe geen bijwerkingen. 
Het is belangrijk om te weten dat wanneer de Rife-gerenator ziektekiemen doodt, de celwanden open gaan. Dit is een goede zaak, omdat bacteriën zich dan niet langer kunnen vermenigvuldigen. Wel komen dan de toxische stoffen in de cellen vrij. In deze periode kun je wat last hebben van bepaalde symptomen, zoals griepachtige sensaties, nachtelijk zweten, hoofdpijn, je niet lekker voelen, diarree, misselijkheid, pijn in gewrichten en botten, of jeuk, of rood worden van de huid. Het is een teken dat het toegepaste programma zijn werk doet.
Sommige mensen voelen in hun energie dat een frequentie programma aan of uit is.

Je maakt het programma van 11 dagen af, of gaat door totdat de symptomen verdwenen zijn.
Wanneer je teveel last hebt van de detox verschijnselen kun je een pauze inlassen.
Er zijn ook programma’s om organen te ondersteunen en zodoende de fysieke belasting te verlichten. Het is soms even zoeken waar je het meeste baat bij hebt.

Een herx-reactie

Het komt voor dat de losgekomen pathogene reststoffen een genezingscrisis veroorzaken. Het wordt een herx-reactie genoemd wanneer buitensporig grote hoeveelheden microbieel, cellenafval en toxines het vermogen van het lichaam belemmeren om dit afval adequaat te kunnen afvoeren via de gebruikelijke kanalen. Dat wil zeggen door de lever, via de dikke darm of urinewegen. Het kan ook zijn dat gifstoffen niet worden geproduceerd door afsterven, maar worden vrijgegeven in de bloedbaan van waar ze zich hadden verstopt (uit gewrichten, spierweefsel, etc.).

De ‘noodoplossing’ van het lichaam is afvoeren via de longen, sinussen en de huid. Symptomen kunnen griepachtig aanvoelen; meer transpiratie en nachtelijk zweten, koorts, met of zonder koude rillingen, hoofdpijn, diarree, misselijkheid en braken, pijn in gewrichten en botten, jeuk, blozen en rood worden van de huid.

Als dit gebeurt, zou dit een indicatie kunnen zijn dat er veel werk te verzetten is met deze frequenties en/of er misschien wel veel te snel is gedaan. In dat geval is het mogelijk om het programma met frequenties op een lagere amplitude-in te stellen, of te pauzeren.


Wat je zelf kunt doen

Het is goed om te blijven monitoren wat je meemaakt. Je kunt dagelijks aantekeningen maken van gevoelens en lichamelijke reacties. 

Je zult veel (of meer) water moeten drinken (evt met citroensap) om alle afvalstoffen uit je lichaam te laten spoelen. Net zoals je gezondheidsprobleem niet van de ene op de andere dag is ontstaan, kost het tijd om geleidelijk de ongewenste micro-organismen en andere stoffen te verwijderen.
Vanzelfsprekend is je eigen verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk belastende voeding te vermijden (additieven, bespoten, niet vers, etc..). En als je dat nog niet deed is het een mooi moment om daarmee te beginnen. 🙂

Vragen

Stel je vragen a.u.b. via het contact formulier, of maak een afspraak voor jouw behandeling.