Leef je mooiste leven

/Leef je mooiste leven
Leef je mooiste leven2019-03-08T15:20:06+01:00

de moed om echt te zijn

Geraakt door het leven

Nadat je iets meegemaakt hebt dat life-changing was, wordt verondersteld dat je de draad weer oppakt. Maar niets is minder waar. Een ongeluk, een ernstige ziekte, ontslag, scheiding, burn out, een verlies… Je moet na een intense ervaring jezelf weer een plek geven in het leven. Dat kan naakt en rauw voelen, vermoeiend zijn en onzeker. Hoe verhoud je je opnieuw met je omgeving, met de mensen om je heen? Hoe ga je verder in je leven, met jezelf, met anderen, misschien ook met vragen over de zin van het bestaan?

Groeien in vertrouwen

Als je daar nog niet uit bent, willen wij je in deze training een warme bedding bieden voor een rijk proces. Waarbij je wijzer wordt, waarbij je diepe verbinding kunt ervaren en waarbij je vertrouwen groeit. Drie grote thema’s spelen door ieders leven: Veiligheid, Controle en Goedkeuring. Samen vormen ze de rode draad waarlangs we in deze training zelfonderzoek doen om tot empowerment te komen. 
Dat vraagt moed, nieuwsgierigheid én jouw verlangen om authentiek en vrij te zijn…

Wie ben je werkelijk? Wat is jouw grootste geschenk?

Driedaagse training
  • Twee trainers, twee paarden, max. 8 deelnemers
  • 16 mei, 6 juni, 20 juni (donderdagen) van 10.00 – 16.30 uur
  • Je investering is  € 527, – inclusief lunch (is ex btw voor ondernemers)
Ervaringsdeskundige begeleiding en paarden

Caroline en Jannemarie vonden elkaar op ervaringsdeskundigheid in diepgaande processen, life-events en aandacht voor vrouw en moeder zijn, liefde voor het systemisch en respectvol werken met paarden, aanvullende ervaringen en met aansluitende visies, en bij elkaar in de buurt!

Zij begeleiden je in uiteenlopende werkvormen om een breder perspectief op het leven te vinden en je bewustzijn te verruimen.
Daarbij kom je in aanraking met het Helende Veld, waarin de paarden onze gidsen en leraren zijn.

Informatie, contact en aanmeldingen

Kennismaken met Caroline Denijs of Jannemarie Borghuis kan ook al tijdens de open inloop op 13 april 
van 14.00 tot 15.00 uur tijdens een ‘proef’ voor deze workshop. 
Daarvoor graag wel even aanmelden! De open inloop is die dag van 12.00 tot 14.00 uur.

Aanmeldingen kun je ook direct doen door een mail te sturen naar info@doejeding.nl (Jannemarie) of caroline@tussenhemelenpaarden.nl (Caroline). Je ontvangt dan een nota voor de training. Je deelname is definitief wanneer deze is betaald.

Locatie

voor inloop en de training zelf: tussen Hemel en Paarden, Keienweg 23A Nijkerk (op de rand van Amersfoort-Noord en Nijkerk)

Hoe neem jij je plek in?

Vraag het gratis e-book aan
%d bloggers liken dit: