Mijn team

/Mijn team
Mijn team2018-10-09T11:45:33+02:00

Bibi

Bibi is een nieuwsgierige Tinker-merrie van 2011. Ze heeft heel waarschijnlijk in de Ierse heuvels in een kudde haar eerste jaren doorgebracht en heeft zo de natuurlijke paardentaal en rangorde in de kudde goed geleerd. Ik weet dat ze naar Nederland kwam op driejarige leeftijd, onbeleerd. Ze heeft daarna nog een jaar kunnen grazen in een kleine kudde. Ze was vier jaar toen ze op deze plek kwam.
Tinkers zijn koudbloedig. Deze dame heeft dan ook een beetje tijd nodig om in beweging te  komen, maar als ze eenmaal op stoom is, wil ze gráág nieuwe dingen leren en uitproberen.

Volgens de vijf elementen is Bibi een Aarde-type.

Nikita

Nikita is een KWPN-merrie uit ouders met Arabisch en Quarter-bloed. Ze werd geboren in 1999 en heeft al meerdere verzorgers gekend. Ze is dus een dame met ervaringen. Nikita is heel gevoelig en heeft aanleg om prachtig te bewegen. Ze heeft baat bij hulp om meer in haar lijf te zijn. Vanwege haar gevoeligheid is ze heel geschikt als coachpaard.

Nikita is in de elementenleer een Hout-type, een doorzetter. Met een sterke aanleg voor Vuur-eigenschappen.

Sonja

Sonja is een lieve Shetlander-pony met een goedaardig karakter uit 2008. Niet mini, maar wel een kleintje. Ze heeft een speciale plek in de kudde met de veulens van stal en de oudere merries: wanneer ze het weiland uit gaat of op de weg terug, wordt ze altijd door een of meer paarden begroet. Ze geniet van speciale aandacht van mensen en is superslim.

Show Buttons
Hide Buttons
%d bloggers liken dit: