Het pure werk wérkt; coachen met paarden

Veel mensen hebben op de werkvloer te maken met druk van externe, of interne factoren.
Daarmee leren omgaan is een vaardigheid die versterkt kan worden. En blijvend wanneer er de juiste inzichten zijn.
Wanneer je gaat kijken vanuit het perspectief van het paard zal dat bijdragen aan zelfbewustzijn en verbetering van communicatieve vaardigheden. Ervaringen met een paard verruimen je blik op de wereld en geven nieuwe mogelijkheden. Denk aan: je plek innemen en zichtbaar zijn, verantwoording en regie nemen in situaties, doelgericht en effectief zijn in een prettige samenwerking.

Ontdek hoe de praktische ervaringen met paarden nieuwe inzichten geven voor mensen in organisatie en bedrijf, om van daaruit anders te kunnen kiezen en handelen. De interactie tussen mensen komt goed in beeld en de dynamiek in groepen en teams verbetert wanneer mensen meer vanuit zichzelf gaan kijken én communiceren. Dat verhoogt de kwaliteit van de samenwerking, de effectiviteit en het resultaat.

  • Organisaties met vragen over leiderschapskwaliteiten en teamontwikkeling mogen maatwerk verwachten. Leermomenten en interventies kunnen plaatsvinden op individueel niveau, bij groepsdynamica en op systemisch vlak (intern en extern.)
  • Teamuitjes hebben een ontwikkelingsgericht karakter (bespreek evt. een proefcoaching.)
  • De lunch kan verzorgd worden.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden passend bij uw eigen situatie.
Denk ook aan de mogelijkheden van Loswerken voor Leidinggevenden

Wanneer de vraag vooral bij ‘entertainment met paarden’ ligt, kunt u beter even verder zoeken.

Neem contact op voor meer informatie